logotype

image1 image2 image3 image4 image5 image6 image7 image8 image9 image10 image11 image12 image13 image14 image15 image16 image17 image18 image19 image20 image21 image22 image23 image24 image25 image26 image27 image28 image29 image30

Bleu & erg jong

Eigenlijk triest...

Als je 11 (kon ook 12 zijn hoor en heel misschien al 13) bent en leefde in de jaren '70 dan wist je nog niks was je bleu en naïef... en daar werd misbruik van gemaakt. Al snapte je het toen niet en kom je pas later tot het besef. Gelukkig geen schade aan ondervonden maar het is wel iets om rode oortjes van te krijgen!

Ik ging met Anja (vriendin van vroeger) altijd in Nijmegen zwemmen, in de winter dan want in de zomer gingen we naar het buitenbad in Elst. Afijn op de fiets naar het zwembad. Dat was of op een zaterdag of op een zondag. En altijd leuk, lachen en lol.
Je wist ook niet beter, toen kon ik al wel flirten, zover ik me kon herinneren. En had nog nooit gezoend, doodeng whahaha...
Maar flirten zat er al wel in. Er waren ook wel leuke badmeesters en dan stonden we ermee te praten en te OH'en. Maar meer wisten we niet we waren nog niet met sex bezig iig. En bepaalde termen of uitdrukkingen in die trant snapten we zeer zeker niet!

Tja en dan heb je geflirt met de badmeester en sta je in een hokje je om te kleden, totdat hij het hokje openmaakte en bij je in het hokje komt staan. En tja heel schandalig eigenlijk (want die badmeesters waren al rond de 20) met zijn hand je broekje in gaat en zegt: jij bent 'nat'.
Waarop ik heeeeeeeeeeeeeeeel onschuldig zeg: Ja tuurlijk ik kom ook net uit het water!!!

Ja nu lach ik erom maar eigenlijk...

In broekje