logotype

image1 image2 image3 image4 image5 image6 image7 image8 image9 image10 image11 image12 image13 image14 image15 image16 image17 image18 image19 image20 image21 image22 image23 image24 image25 image26 image27 image28 image29 image30

Ierland

Aantal verhaaltjes.

Waar moet ik beginnen...of eindigen...
Elke keer als we in Ierland zijn hebben we vreselijke lol. Anne Marie en ik logeren dan in Bally Castle bij Mary & Sean. Zulke lieve mensen...
We hebben ieder onze eigen kamer en samen een badkamer. Tja en we kunnen doen wat we willen...
Soms rijden ze ons rond en zien we een hoop mooie dingen soms de kroeg in (nee eigenlijk vaak de kroeg in) waar we ook van alles meemaken...

O ja laten we beginnen met James (broer van Mary) hij heeft volgens ons wel een oogje op mij (wel 2) maar ik niet op hem. Hij zou ons mee stappen nemen OMG.
Anne Marie en ik hebben geen woorden nodig en dan gaat het vanzelf dat we soms vreselijk om dingen moeten lachen en de ander het dan totaal niet snapt.
Maar goed wij hoppen van de ene kroeg naar de andere. Ondertussen waren Paul & Caroline ook aangeschoven.
De hele bubs gaat buiten roken en ik sta naast Dominic een Engels man die er voor de motorraces was. We raken in gesprek en hij noemt mij een Cheeky girl.
Ineens zegt hij: Ik kan heel goed zoenen.
Ik: Ja maar ik niet.
Hij: Hoezo niet.
Ik: Dat is het enige wat mijn moeder me niet geleerd heeft.
Aangezien hij Anne Marie voor mijn moeder aanzag (wat ze vaker doen en wij laten dat dan maar zo)...
Anne Marie komt op dat moment binnen en Dominic zegt tegen haar: Mams ik wil je dochter zoenen.
Anne Marie: Nee gaat niet gebeuren want dat heb ik haar niet geleerd!!!
Super geweldig, hij helemaal flabbergasted dat zij hetzelfde zij als ik.
We gingen weer terug naar een andere kroeg en hij kwam daar ook. Hij wilde wel zoenen en ging naar Anne Marie toe en vroeg of hij me mocht kussen en Anne Marie zei toen:
In alle talen behalve French Kiss...hahahaha....

We gingen met Paul op de boot naar het eiland. Daar aangekomen gingen Anne Marie en ik mee met een bustour. Paul bleef in de kroeg.
Een echte eilander of Ier. Toen we terug kwamen hebben we heerlijk op het terras gezeten en wat gegeten.
Paul en ik gingen daar nog poolen. Toen met de boot terug en je raadt het nooit??? Weer de kroeg in. We zaten in de tuin en het was lekker weer.
Op een gegeven moment was ik zo moe en ik wilde naar huis. Ik zei: Blijven jullie lekker ik ga terug lopen.
Paul wilde nog een taxi bestellen maar ik wilde wel lopen. Zover was het niet. Anne Marie liep een keer mee terug omdat ik weer eens zei: Klein stukje.
Vond ze niet fijn niet want voor mij is het een klein stukje voor haar een wereldreis hihi. Sorry Mams...
Ik was naar huis gekomen en toen Anne Marie thuis kwam vroeg ik of het nog gezellig was. Zegt ze: Nou Paul zei: Ik ben blij dat Puck weg is, heb ik even rust, mijn kaken doen gewoon heel erg pijn van het lachen. Hij was nog niet uitgesproken of hij was in slaap gevallen...SNURK...tja weet het ik ben vermoeiend!
Dus Anne Marie had nog met zijn vrouw Caroline en kid & kleinkid zitten babbelen.

Ik ging elke morgen hardlopen maar in Ierland zijn het zulke spetters...NOT... Ik had nog geen mooie man gezien.
Op een morgen was ik aan het rennen en stond er toch een vreselijk lekker ding dicht bij het strand. Ik het strand over rennen en dacht: Misschien staat hij er zo nog!
Helaas hij moest werken denk ik en stond op zijn busje ofzo te wachten?
Ik kwam terug en zei tegen Anne Marie: Jee voor het eerst een vreselijk mooie Ier gezien. Anne Marie: Je hebt natuurlijk wel even zgn. kramp gekregen he?
Ik: Nee. Zei: O stom kiend, je kan nog wat van me leren, dat had ik namelijk wel gedaan en gezegd: Auw Auw...dan had je tenminste contact gehad of was in zijn armen gevallen...
Tja toch nog af en toe blond ;)))

Vorig jaar samen in Ierland was minder. Ik voelde me steeds misselijk en niet ok. Als ik wat at was het even weg en daarna was het er weer. We hadden nog steeds lol hoor. Maar van hardlopen kwam niks. Ook als we met de auto ergens heen gingen dacht ik steeds: moet zo spugen. Op een gegeven moment zitten we (hoe kan het ook anders) in de kroeg, voor de verandering. En hebben een gezellig gesprek. Paul kwam, Mary & Sean zaten in de kroeg en zij met zijn allen buiten roken. Ik zat met zo'n gozer te praten en ineens zeg ik: Ik word niet goed....rennen naar de wc en daar overgeven! En nog steeds misselijk.
Laatste nacht ik word 's nachts wakker en kan niet meer op mijn rug en op mijn linker zij liggen dat deed erge pijn en kon ook bijna niet ademen. Om 7 uur had ik het gehad en ging naar de wc en daarna naar de keuken, daar zat Anne Marie die ook niet kon slapen. Ze vroeg: wat heb jij? Tranen liepen over mijn wangen en ik zei: Ik weet het niet maar heb zo'n pijn kan ook geen adem meer halen bijna. Mary wilde nog naar de dokter maar dan zouden we het vliegtuig niet halen. Ik wilde naar huis en had daar al naar de dokter voor de volgende dag gebeld (daar nooit belandt).
Wij gaan vliegen en ik had een pijn. Toen heb ik terug gereden want ik wilde Anne Marie niet laten rijden. Onderweg nog een broodje gegeten en op de Eeuwijkse brug knijp ik in het stuur en zeg: Ik zeg even niks meer heb zo'n pijn. Vanuit mijn ooghoek zag ik Anne Marie wit wegtrekken...
Bij de garage van Anne Marie & Geer zette ik de auto neer en ik kon er niet meer uit. Anne Marie mij eruit tillen en ik strompel met tranen naar hun huis. Geer doet open en zegt: Wat heb jij dan? Ik: Weet ik niet maar heb je vrouwtje heelhuids thuisgebracht zoals beloofd. Hij: Ach ouwehoer....Ja ja nog schelden ook.
Anne Marie belt gelijk de ambulance en die dachten omdat het hart goed was dat ik hyperventileerde. Ik zei: Alles behalve dat, ik heb zo'n pijn. Ik kon zelfs niet meer zitten. Hopla de auto in en naar de dokterspost in Wychen en moet ik dus naar het ziekenhuis had ik in beide longen meerdere longembolieën...
Wat schrikken en nog de naweeën ervan. Het maakt de vrienschap tussen Anne Marie en mij nog hechter...tjesus wat schrikken zeg! Arme Marie-tje en ja vliegen had niet gemogen had zo maar als een dood kadaver naast haar kunnen zitten ..... brrrrrrrrr niet aan denken. Ik mag nog niet gaan gelukkig...
Moet namelijk nog vele verhalen schrijven haha...

VLNR: Mary, Paul, Anne Marie, Sean....mij kennen jullie al haha

Anne Marie