logotype

image1 image2 image3 image4 image5 image6 image7 image8 image9 image10 image11 image12 image13 image14 image15 image16 image17 image18 image19 image20 image21 image22 image23 image24 image25 image26 image27 image28 image29 image30

In Polen met schietvereniging

Wodka, schieten & Sem ipv Sex, drugs and Rock & Roll...

Ja de schietvereniging, maandags gingen we geweer schieten en woensdag pistool!
Erg gezellig ook daarna. We waren uitgenodigd om in Polen te gaan schieten.
De voorzitter reed met ons mee en het was een flink eindje toeren. Onderweg gingen we een hapje eten. We kregen soep en ik dacht: Lekker ff wat eten. Nou neeeeee zat er pens in...getver! Zo lekker was het niet meer...

Polen

We kwamen aan in het hotel en zeg dat we kamer 78 hadden (onthouden want dat komt nog terug). We gingen gelijk met de polen schieten want bij het hotel waren schietbanen...en we gingen ook kleiduif schieten.
Daarna werden we in de zaal verwacht maar ik zei tegen Sem: Ik ga me even douchen want ik heb me een zweetvoeten...Zo gezegd zo gedaan.
We liepen naar de zaal waar dus kleine glaasjes wodka geschonken, arm in arm was het dan: Na zdoróvye / Proost dus...
Ik dacht: Ik nip wel, maar Sem vond het lekker smaken.

Toen werd er een grote pan kook met worst binnen gedragen en ik zeg tegen Sem: daar heb je mijn zweetvoeten...gatvedamme wat stonk dat!
Na toespraken en al kregen we een koffie tafel (oeps klinkt beetje raar maar kan het ook broodjes tafel noemen).
We liepen naar boven en bij iedere stoel stond op de tafel een glaasje Wodka en wat deed Sem bij elke stoel waar hij langs kwam het glaasje pakken en achterover slaan. Totdat ik zei: Geloof dat je nu genoeg hebt. Hup wij aan tafel...ik vond daar echt niks lekker zelfs het brood was klef!
Sem was zo dronken dat ik aan de eigenaresse vroeg of hij koffie kon krijgen. Dat kregen we. Sem moest naar de wc en ik liep mee. Tja wilde niet echt lukken, dus ik maar helpen, richten ging toen ook niet goed...hahahaha...

Toen zei ik: Ik breng je wel naar bed. Dus ik liep naar onze kamer en er kwamen 2 jongens van onze schietvereniging achter ons aan en zij vroegen: Hey Puck kunnen we je helpen.
Sem: Nee ik wil geen kerels aan me lijf (haha en Sem maakt het normaal nooit uit)
Ik: Nee ik red me wel, dank.

Ik eindelijk Sem in bed en bedacht ik me dat onze jassen en papieren en geld nog in de zaal lagen. Dus ik zeg: Ik ben zo terug ik ga onze spullen halen.
Ik naar de zaal toe en zegt de voorzitter: Puck jij moet met de directeur van de munitie fabriek drinken want dan krijgen we morgen gratis munitie heeft hij gezegd. (Ik was namelijk de enige vrouw in de groep).
Ik zei: Ok prima!
Hup glaasje en arm in arm met de directeur en drinken. Nee moest ik er nog 1. Dus 2, ik die zo blij was dat ik tot nu toe heb kunnen nippen aan de glaasjes.
Toen zei ik: Ik ga nu naar bed.
Die directeur: Ik kom er zo aan welke kamer?
Ik: 87...
Hier het kamernummer, de boys uit Nederland allemaal lachen, want die wisten dat ik de nummers omgedraaid had!!!
Directeur: Ok tot zo.
Ik: Tot zo! ;)))

Kleiduiven schieten

We liggen op bed en ik word me draaierig en moet toch kotsen (ja echt het was kotsen) en ren naar de wc...ineens hoor ik BLEEEEEEEEEEEEH BLEEEEEEEEEEEH en kijk om het hoekje van de badkamer en zie Sem kruipend over de vloer zo door zijn kots heen, getver....
Ik hem onder de douche gezet want dat naakte lijf zat dus helemaal onder!
Maar ik was ook ver heen en ga schoonmaken. Zie ik een heel klein bruin spinnetje lopen en zeg: Hey het worstje van vanmiddag heeft pootjes...(tringeling ff van de wereld?)
Ik alles schoongemaakt en liggen we weer in bed...
Pfffffffffff neeeeee moet ik weer dus ik weer rennen naar de wc en net op tijd. En daar komt Sem aangerend en hij haalt net op tijd de wastafel.

Volgende dag had Sem nergens last van en ik een kater (die was niet voor de poes).
Toen mochten we schieten met een Kalashnikov en...jaaaaaa de munitie was gratis...

O en ik had een honger vond alles vies, ook toen we uit eten gingen. De boys hadden van allerlei Nederlandse spullen voor de eigenaresse meegenomen en ik wist dat ze een pak bitterkoekjes hadden. Ik heb die van ze gekregen, kreeg ik tenminste toch wat binnen...

Op weg naar huis zeg ik tegen Sem: Als je te moe bent rij ik wel.
Hij: Is goed, maar het gaat nog.
Kijk ik opzij zie ik hem in slaap vallen, kon toen ook net ingrijpen en zeggen: Nu stoppen, ik rij...

Zo leuke belevenis...

Hier is Sem met zijn "Desert Eagle" punt 50...kado van mij gehad...verboden in Nederland.

Desert Eagle