logotype

image1 image2 image3 image4 image5 image6 image7 image8 image9 image10 image11 image12 image13 image14 image15 image16 image17 image18 image19 image20 image21 image22 image23 image24 image25 image26 image27 image28 image29 image30

Lunchen met Niels

1 februari 2007

Vandaag Niels van school gehaald en naar het Wapen van Bemmel gewandeld.
Dat was erg gezellig, Niels praat aan een stuk door. Even wat stukjes:

"Kanjo's waren er vroeger he, en toen waren er nog geen mensen, waar waren wij dan? Nou wij waren er wel Niels maar wij liepen op handen en voeten en waren Neanderthalers. O wij komen uit de apen he? Maar er zijn nog apen dus er zijn nog mensen daarin die zitten dan vast. Hoe moeten ze er dan uit? Dan moeten ze wel een uitweg vinden".

Kado van Tante Puck"Gaan we een kado voor mij kopen? Jij maakt het wel spannend Niels. Ja maar jij koopt toch altijd een kado voor mij. We gaan eerst eten. Maar ik heb geen honger hoor Tante Puck. Wel we moeten eten.
We lopen langs de markt (ik dacht hij ging sluiten maar ze waren aan het opbouwen). Dan gaan we wel kibbelingen eten. Ik lust dat niet. Nou zei Niels, dat moet je dan gewoon proberen is net kip. En Niels wil de markt op. Ik zei maar de markt is afgelopen we gaan wel tosti eten. Dan doen we niet drinken Tante Puck want dan zijn we eerder klaar om naar de winkel te gaan. Nou de tosti moet toch warm worden dus kunnen we ook drinken. Ok dan."

"2 boekjes voorgelezen en Niels kletsen hij at wel maar wilde naar de winkel. Ja maar eerst de helft van je tosti op eten en dan gaan we. Maar ik heb geen honger. Ik ken wel een verhaal over 3 biggen en de boze wolf. Niels het verhaal verteld. Toen toch maar stuk tosti gegeten en had hij nog een klein stukje over. Hij brak er een klein stukje af en zei: ik heb een goed plan dit stukje eet ik en dit grotere jij want jij hebt altijd honger en dan hoeven we die helft niet en gaan we een kado voor me kopen. Ik lag in een deuk. Hij zei ook: gezellig he? Nou dat was het. Ik zei ik moet wel naar de wc. Ik moet ook plassen zei Niels en toen heel hard moet jij poepen dan? Alle mensen kijken en lachen. Ik wijs je wel de weg naar de wc. Ok"

"Toen zocht hij tipsie uit van de Teletubbies. En hij was zo blij en enthousiast. Hier ook op de foto te zien. Maar er zat nog een plastic haakje aan. Weet je wat Tante Puck je gaat even naar mijn huis knipt het eraf en breng je hem weer naar mij. Ja maar ik heb geen sleutel van jouw huis. Ach zei Niels met die grote nagels kan je het er ook zo af halen. Ok zo gezegd zo gedaan. Ik wil met jou ook een keer een miereneter en een uil gaan zien. Dan moeten we naar de dierentuin. Is goed zei Niels."

"Niels wilde op zijn vingers fluiten maar dat ging niet zo goed dus ik deed het voor en hij maakte het geluid met de mond. Zo goed vroeg hij, zo goed Niels. Ik zei wanneer maak je dat geluid? Weet ik niet meer. Als je een meisje leuk vindt. Ik doe dat altijd naar Sem want ik vind hem leuk zei ik. Nou zei Niels dan doe ik dat naar jou want ik vind jou leuk. Ok dat is lief Niels dan doe ik dat ook naar jou. Kijk zei hij daar loopt een meisje, ze was een jaar of 8, ik zei dan moet je fluiten, Niels maakte weer het geluid en zei toen: weet ze toch niet wat het is he? Hahahaha."

"Weet mijn Mamma al van tipsie. Ik zei ja ik heb een sms gestuurd. Nou je kan haar ook bellen. Maar ze zit nu achter de computer dus kan ze het wel lezen want mijn Mamma werkt met de computer hoor! En daar is ze nu."

"Kom jij me straks ophalen Tante Puck en blijf je dan nog heel even? Nee Niels Tante Puck moet werken en centjes verdienen. Ja om voor mij kado-tjes te kopen. En ik wanneer krijg ik een kado? Als je jarig bent krijg je toch een kado. Ik: ja een kusje. Niels: haha dat is toch geen echt kado? Ja en Oma zal nu tegen mij zeggen je moet Niels niet zo verwennen foei foei. Doe je wel he? Vroeg Niels. Ik zei ja en dan zegt Sem dat ook en die wil dan ook een kado. Dan zeg je maar tegen Sem die ijsbeer en die rugzak (die moest ik meenemen) is van Niels hoor."

Het was een gezellig uurtje en ik was helemaal suf geluld. Maar zoooooooo leuk.
Knuf Tante Puck