logotype

image1 image2 image3 image4 image5 image6 image7 image8 image9 image10 image11 image12 image13 image14 image15 image16 image17 image18 image19 image20 image21 image22 image23 image24 image25 image26 image27 image28 image29 image30

One of my t-shirts

One of my t-shirts.

 

Wonend in Rome. Kwam ik vaak bij Michellanea (al x eerder benoemd).
Daar trof ik op een gegeven moment een vent (ben echt zijn naam kwijt) hij was getrouwd (ietsjes ouder dan ik) maar hij zat achter mij aan. Ik wilde er eerst niks mee. Op een gegeven moment had ik de bus gemist.
Ongelooflijk is stond daar in '86/'87 vaak midden in de nacht op de bus te wachten helemaal in mijn eentje... Ja vele auto's stopten en sommige gingen een straat verder parkeren en naast me staan. Ik heb toen wat afgelachen en gekletst. Misschien is mijn 'geluk' hierin geweest dat ik tegen iedereen terug praatte. Heb het écht wel naar mijn zin gehad.
Weliswaar 1 x dat ik uit stapte en op dat moment ook een vent uit stapte die achter me liep en begon te trekken...neeeee ik durfde toen niet te gaan rennen. Maar dat ik sneller liep ECHT WEL! En 1x was ik net bij de poort van het appartementen complex (ik had gelukkig altijd al de sleutel in mijn hand) en reed er een auto me klem bij de poort en stapte uit. Maar hij had de auto zo klem tegen de poort gezet dat hij zelf om moest lopen dus ik kon net over de motorkap heen en rennen naar de deur en was ik net op tijd binnen...KADOENK KADOENK, ging mijn hart en later dacht ik: wat een wilskracht heb je dan...pfff maar ik dwaal weer eens lekker af...

 

To the point:
Ik had de bus gemist dus.
En die getrouwde man (laten we hem maar Salvatore noemen, volgens mij was dat zijn naam ook, maar weet het niet 100% zeker, misschien heette zijn gevalletje wel zo! haha). Afijn Salvatore bracht mij naar huis. Tja toen hebben we zitten zoenen. Dus hij ging mij 'claimen' vanaf dat moment en was zoals ik elke avond in Michellanea...
Uiteindelijk hadden we ook sex in de auto, zeer romantish maar goed. Hij zei dan altijd: Puck als jij klaargekomen bent ben je nog veel mooier, veel relaxter...ok leuk om te horen. (Toevallig gisteren 11-01-2012 ook weer gehoord, dus zal wel wat inzitten, of nee er zat wat in, hahaha).

 

Met Heleen (weet naam weer van die vriendin waar ik toen mee omging). Zij had een relatie in Nederland en hij zou eind die zomer ook nog 2 weken komen. We waren op het strand leuke militairen tegen gekomen en Heleen was verliefd op 1 geworden en hij op haar. Dus tja die deden meer dan ze eigenlijk zou willen. Met het vriendje is het ook uitgegaan uiteindelijk! Weer heerlijk aan het afdwalen.
Ok goed op een avond belde Heleen op en vroeg of ik met haar en die militair mee ging stappen, ze vond het toch wat eng om met hem alleen te gaan. Er zou dan een vriend meegaan. Tja dat is heel normaal in Italië!
Salvatore had mij ook gebeld of ik uit ging en ik had gezegd: Ja ik ga met Heleen uit. Ik vertelde niet dat er ook nog 2 militairen meegingen want hij was zooo jaloers en had zooo geen zin in gedoe.

 

Afijn wij gingen gezellig met zijn 4-tjes eten en daarna de stad in. We gingen ergens anders heen dan Michellanea en het was een prettige avond tot zover. Heleen blij met haar lover en ik blij voor hun en zonder iets met die andere te willen of doen! Afijn op een gegeven moment wilden we naar huis en weer bij de beroemde bushalte staan. Bij Piazza di San Silvestro...Daar stonden we met zijn 4-en. Heleen moest een andere bus nemen dan ik en de jongens ook een andere. We staan te kletsen en ineens staat Salvatore naast me en zegt: JAJA uit met Heleen. Ik: Ja hier staat Heleen toch. Hij was pissed en die jongens hadden hier ook geen zin in dus ze hielden een taxi aan en zeiden: Kom we brengen jullie naar huis. Heel lief natuulijk. Ze zeiden: We brengen eerst jou naar huis. En ja thuis aangekomen keek ik uit het raam en daar kwam de auto van Salvatore aanrijden en hij stapte uit. Gelukkig had hij zijn verstand er nog bij dat hij niet kon aanbellen. Ik was in die tijd namelijk au pair en zou niet zo handig zijn geweest...

 

Dit heeft natuurlijk nog een staartje!

 

Op een zaterdag had ik eind van de middag een afspraakje om samen met een Carabinieri en zijn maten naar voetballen te gaan en we hadden afgesproken aan de overkant bij de telefooncellen. Salvatore belde en wilde met mij lunchen om over het gebeuren te praten. Prima dacht ik want luchen duurt echt niet tot 5 uur! Hij kwam me ophalen en we gingen in een restaurantje eten en hij boodt zijn excuus aan en het was warempel weer gezellig en goed. En we zouden afspreken voor de dagen erna.Ik zei dat ik om 4 uur had afgesproken met Heleen want ik dacht dan ben ik zeer zeker een uur van te voren thuis.
Ja ik moet ook niet draaien en liegen werkt bij mij dus écht niet. Hij bracht me naar het appartement om iets voor 4 uur en hij zei: Ik wacht wel tot je binnen bent. Ik wilde niet naar binnen want die Oma van de kinderen waar ik au pair van was zou me dan thuis houden. Want ik mocht van haar nooit weg, ookal was ik vrij. Ik zei: Ik ga Heleen bellen want dan weet zij dat ik thuis ben en dan komt ze hierheen. Wat wil nu.
Normaal zijn Italianen altijd te laat maar nu waren ze een uur te vroeg omdat die jongen waar ik mee afgesproken had zich in de tijd had vergist en hij tegen die andere jongens had gezegd: We gaan even kijken of ik Puck toevallig zie en anders ga ik niet mee.
Hahaha dus ik sta aan de telefoon met Heleen. Salvatore staat erachter (gelukkig spreekt hij geen Nederlands) die auto met die jongens stoppen en die gozer komt naar me toe lopen...Ik zeg tegen Heleen: Wat moet ik doen!!! Zei: Meegaan joh hij is getrouwd je bent hem niks verplicht!
Dus ik hang op en zeg tegen Salvatore: Ik ga mee naar voetballen. Hij: Jaja Heleen he!

 

Nooit meer wat van hem gehoord, nooit meer gezien!!!

Foetsie...

gat