logotype

image1 image2 image3 image4 image5 image6 image7 image8 image9 image10 image11 image12 image13 image14 image15 image16 image17 image18 image19 image20 image21 image22 image23 image24 image25 image26 image27 image28 image29 image30

Pakketje Piloot & Lekker kontje

In het vliegtuig...

 

 

We liepen het vliegtuig in en ik keek langs de steward op naar de piloot en hij lachte vriendelijk en Puck lacht ook altijd terug.... (oeps niet zo vaak meer doen...)
Tja daar zaten Denise en ik op weg naar Praag! Heerlijk achterin ff achterin leuk aan het kletsen met de stewardess.
Mijn laarzen heerlijk uit gedaan en lekker saampjes aan het kletsen en lezen. We kregen een drankje en een klein snackje en voordat we het wisten zouden we alweer gaan landen.
Toen kwam de stewardess vrolijk aanlopen met een pakketje in haar handen en helemaal blij zei zij: 'Dames mag ik dit jullie aanbieden van ons voor jullie verblijf in Praag'...Geweldig. 2 kleine flesje champagne en 2 zakjes nootjes! Erg leuk....en jaaaaaaaaaaaaa hoor we liepen het vliegtuig uit en daar stond de piloot ons ook vrolijk gedag te zeggen...hahaha... 

Afijn...lekkerrr

 

 

 

Pakketje Piloot

 

 

 

Lekker kontje/Krasni Zadacheck

 

 

 

De eerste avond, na een hele dag lopen lopen en nog meer lopen, wilden we voordat we naar het hotel gingen toch wel eerst gaan eten. Dus wij zochten een restaurant. En we zagen 2 Italiaanse restaurants en daar hadden we wel zin in. De ene zaten aardig wat mensen maar we wilden ook bij de andere gaan kijken. Daar zaten maar 2 mensen maar beneden zaten wel veel mensen. Helaas was beneden gereserveerd maar we mochten wel boven zitten. De ober bracht ons na de tafel toe en zegt in het Nederlands: "Lekker kontje" ...haha wij lachen natuurlijk!
Hij kon wel wat Nederlandse woorden, geleerd door de toeristen uiteraard en hij wist ook wel dat hij daar wel punten mee zou scoren! Ach en wij houden wel van een lolletje dus wij doen vrolijk mee...
De andere ober wist niet waarom wij zo hard moesten lachen steeds en toen vroeg ik: "Maar hoe zeg je dat nu in het Tjechisch"? "Krasni Zadacheck" (ik schrijf het even fonetisch op) dus toen die andere ober kwam, vroeg ik of hij om wilde draaien. En hij deed het ook gelijk he! Whaha....dus wij in koor "Krasni Zadacheck"....
Jaaaaaaaaaaaaa toen wist hij ook waarom wij moesten lachen en toen was het hek van de dam. Elke keer als ze langs kwamen lieten ze even hun 'achterkantje' zien!
Ik moest naar de wc en ik die ober (die geen Nederlandse woorden kon) stond beneden bij de trap en hij had me uiteraard allang zien aankomen dus hij ging quasi in de weg staan en fluister ik in zijn oor "Krasni Zadacheck" whahaha....een lol dat hij had!
Daarom kregen we natuurlijk een kaarsje op ons ijsje eeeeeeeeeeeeeeeen vroegen ze of we de volgende dat ook kwamen....(neh dus!) En ze lieten nog ff hun kontje zien!

 

 

 

Denise met ons ijsje.

Denise ijs

De Lekkere Kontjes ;')

Lekkere kontjes