logotype

image1 image2 image3 image4 image5 image6 image7 image8 image9 image10 image11 image12 image13 image14 image15 image16 image17 image18 image19 image20 image21 image22 image23 image24 image25 image26 image27 image28 image29 image30

Presidentsvrouw

Met een stalen gezicht...

Denise en ik waren aan het eten in Praag. Leuk restaurantje en de ober vroeg of wij vriendinnen waren. Ik gelijk: Nee hoor ik ben haar moeder!
De ober zei: Dat kan niet.... Ik: Jawel zij is 26 en ik bijna 49! Hij: Nee hoor....dus liet ik mijn rijbewijs zien...toen wilde hij het wel geloven....
Hij vroeg: Waar is jouw man, haar vader dan. Ik: Ooo he fucks around! De ober keek mij raar aan en toen vroeg hij en jij dan? Ik: Nou ik ook. Toen werd hij beetje van bozig en zei: Ja hoe kun je dit nu zeggen waar je dochter bij is en wat zal zij ervan denken?
Ik: Vraag het haar zelf maar ze zit tegenover mij. Hij vroeg aan Denise: Wat vind jij van dit alles. Denise: Als mijn vader may fuck around mijn moeder ook, is hun leven en ik bemoei me er niet mee!

Even later komt hij terug en vraagt of ik dan wel gescheiden ben. Ik: Nee ik kan niet scheiden. Hij: Waarom dat dan niet. Ik: Omdat ik getrouwd ben met de president van Nederland. Hij: jaja dat zal wel wie is dat dan? Ik: Rutte (OMG, logisch dat ik fuck around haha)...
Hij: Nee dat geloof ik niet. Ik: Je geloofde mijn leeftijd ook niet en ik heb je laten zien dat het waar is. Hij: Waar zijn jullie bodyguards dan? Ik: Ten eerste zijn wij hier niet bekend en ten tweede, just a phone call away!
Hij wilde het eerst niet geloven en uiteindelijk praten met een andere ober en ja hoor toen geloofde hij het bijna.
Denise ging naar de wc en hij vroeg aan mij: Is het waar wat je allemaal verteld. Ik: Ja echt!
Toen geloofde hij het. Ik ging naar de wc en toen vroeg hij aan Denise: Please please talk to your mam that she wants to go out with me!
Denise alleen heel hard lachen....

Normaal als je het toetje op hebt in Praag en je koffie erna op en je neemt niks meer krijg je heel onbeschoft de rekening al onder je neus gedrukt. Maar hij vroeg: Please don't go!
Even later vroegen wij de rekening aan die andere ober, dus die zei dat tegen hem en toen was hij gepikeerd. Niet voor lang want bij de deur zei hij: Please come back at 10!
Whahahaha not!!!

Toetje en Muziek in het Restaurant van die ober!
Toetje & Denise