logotype

image1 image2 image3 image4 image5 image6 image7 image8 image9 image10 image11 image12 image13 image14 image15 image16 image17 image18 image19 image20 image21 image22 image23 image24 image25 image26 image27 image28 image29 image30

Visite uit Rome

Tja leuke vent d8 ik!

In Rome met mijn dinnetje kwamen we Claudio tegen bij Michele. Claudio kende ik al langer, Sem (mijn ex) en ik kwamen hem al vaker tegen.

Claudio had een afspraak met een meisje en zij vond hem heel leuk. Ze zaten naast ons en af en toe praatten we met elkaar.

Hij streek me soms door de haren of gaf een kus op mijn wang. Vervelend voor dat meisje dacht ik. Maar ja hij was toen wel heel duidelijk. Ik kreeg zijn telefoonnummers en proefmonsters aan crème-pjes mee.

 Ga jullie niet verder vermoeien wat er allemaal nog gebeurde in Rome, haha was gewoon gezellie.

Claudio zou een keer naar Nederland komen. 

En ja hoor ik kreeg eind juli een berichtje of ik het leuk vond dat hij naar Nederland kwam. Uiteraard dacht ik! Allebei vrijgezellig en laten we elkaar maar beter leren kennen! 

Zo gezegd zo gedaan en hij kwam naar Nederland.Ik dacht van woensdag middag tot zaterdag maar was tot zondag! Half dagje gewerkt en ben Claudio in Eindhoven op gaan halen. Het waren die dagen de mooiste zonnige dagen ooit die zomer.

Heerlijk dus! We reden naar Oortjes Hekken bij Millingen in de buurt en hebben op het terras gezeten. Was best gezellig en heerlijk weer. Ik kreeg vele opmerkingen over mijn hoge hakken en dat vond hij grappig.In Italië is het niet zo gewoon als er een man bij een vrouw loopt de vrouw door andere mannen wordt aangesproken... 

Later die avond gingen we uit eten in Arnhem, lekker op een terrasje en ook hier weer lekker en gezellig. Hij vond mijn huis ook mooi en alles klopte zei hij, er was niks in mijn huis wat niet paste! 

De volgende morgen gingen we naar het Openlucht Museum in Arnhem. Dicht bij huis. Geweldig vond hij het.

Mooi...op een gegeven moment gingen we naar de winkel daar en hij wilde wat souvernirs kopen. Maar de verkoper

was aan het inpakken en hij werd ongeduldig en boos tegen mij over die verkoper.

Ik dacht:'nou ja zeg, doe normaal' en zei:'Die jongen is toch hard aan het werk'. Hij wilde later terug naar de winkel legde de spullen terug en we liepen verder. Ene keer was hij blij andere keer zat hij te mopperen. We wilden eten en hij wilde direct naar het restaurant. Maar moesten we nog lopen, mopper de mopper de mopper...en wel overal stoppen! Zo raar. Het was ook wat minder gezellig aan het worden. 

Bij het eten wilde ik alleen een soepje, ook dat vond hij belachelijk, een soepje. Maar hij wilde wel proeven en vond de soep heerlijk.

Daarna deed hij weer gezellig. We hadden met Joyce en Eddy afgesproken om daar te eten. Dus we komen eraan en de stemming was vrolijk. Lekker aan de borrel en Joyce en Eddy zijn altijd zo gastvrij en altijd lekker eten. Toen zei Claudio tegen Joyce:'Waar is mijn armband'? Jee wat brutaal en Joyce vroeg ons om mee naar boven te lopen. Joyce maakt namelijk, mooie korsetten, armbanden, riemen, tassen (even reclame http://www.scantillydressetcorsets.nl).

Boven zocht hij een armband uit en zegt:'Bedankt he!'Joyce heel terecht zegt dat hij ervoor moet betalen... (betalen betalen Pannenkoek!). Hij was boos want hij was ervan overtuigd dat Joyce hem er 1 beloofd had als hij naar Nederland zou komen. Dit was niet zo en toen zei hij:'Dan betaalt Puck het wel'. Ik vond dit niet leuk. (Heel zacht uitgedrukt).We liepen naar beneden en ik voelde me erg rot! Dus uiteindelijk kocht ik de armband maar voor hem. De toon was voor mij gezet en ik was er klaar mee...

Het was nog wel gezellig hoor, want ik laat mijn humeur niet door hem verpesten. 

We gingen naar huis en ik ging op tijd naar bed, was moe. De volgende dag zouden we ook naar Amsterdam gaan. Voordat ik naar bed ging, zei hij nog dat Joyce het echt gezegd had en ik zei dat het niet zo was, maar ja.

'S morgens aan het ontbijt vond hij het belachelijk dat ik kaas op brood nam, dat deed je niet in de morgen maar in de middag, dus belachelijk, 10 min. later zegt hij:'Misschien is het toch wel goed, dan heb je gelijk je eiwitten al binnen'. Ik dacht die spoort niet, er zit een switch in zijn hoofd, ene keer goed, andere keer niet! Toen vroeg hij hoelang het naar Amsterdam was. Ik vertelde dat het zo'n klein uurtje was. We reden weg en hij beweert dat het helemaal niet klopt wat ik zeg en het veel langer duurt. En hij ging het klokken, nou vraag ik je!!! We waren er in een klein uurtje en ik parkeerde bij Zeeburg, dan moet je met de metro. Hij wilde persé weten hoe lang het duurt voor we in het centrum waren, ik zei:'Zo'n minuutje of 10'. Ook dat geloofde hij niet en moest ik het maar vragen aan het meisje tegenover mij. Ik:'We hebben hele dag de tijd, dus als je het echt wilt weten dan mag je het zelf vragen'. 

En ook hier was het ene moment echt gezellig en het andere moment liep hij te zeuren. Ik begon ervan te balen maar bleef gewoon genieten van mijn vrije dag.

Maar toen we naar huis gingen had ik geen zin meer om met hem naar een restaurant te gaan. Omdat we bij Joyce & Eddy het over chinees hadden, stelde ik voor dat ik Chinees zou gaan koken. Nou eerst compliment en daarna:'kun je wel koken dan'? Bij de appie boodschappen doen en daar gezeur over dat ik veel kocht. Tja er horen wel wat ingrediënten in en omheen en ik betaalde het dus waarom gezeur??? Tijdens het koken vond hij het allemaal lekker ruiken en was blij. Op het balkonnetje aan het eten en ook was hij razend enthousiast over mijn kookkunst. Er bleef nog wat over en ik zei:'Wil je dat misschien straks nog, of morgen want anders doe ik het in de vriezer voor mezelf van de week'. Hij:'Doe het maar in de vriezer'. DEZE EVEN ONTHOUDEN, WORDT VERVOLGD!

Ik ging op een gegeven moment lekker mijn bedje in en de volgende dag zouden we eigenlijk naar het water gaan. Ik stond om 8 uur op om hard te gaan lopen. Claudio was ook wakker, maar hij wilde de krant op bed lezen en pas ontbijt hebben als ik terug kwam van het hardlopen. Ik was om 9 uur terug en begon ontbijt klaar te maken. Hij kwam pas om 11 uur naar beneden. Ik daarna gedoucht en lekker op het balkon zitten. Meneer ging douchen en weer op bed liggen. Komt hij naar beneden om een uur of 1 en zegt:'mmmm ik heb honger'. Ik:'neem je een broodje kaas'. Nou belachelijk dat nam je niet, nee hij wilde dat van gisteren. Ik zei hem dat we volgens mij daar een gesprek over hadden gehad en ik dit in de vriezer had gedaan. Hij boos en zei dat dat voor hem bedoeld was en belachelijk etc. En vroeg wat hij nu moest eten. Ik vertelde hem dat er tonijn lag, tomaat, taugé en zei dat hij daar salade van kon maken. Of ik dat wilde doen. Ik heb het hem mooi zelf laten doen.

Daarna ging meneer weer op bed liggen, hij vroeg nog wel of we naar het water gingen. Ik zei dat ik daar geen zin meer in had en dat ik nog wel naar de verjaardag van de dochter van een vriend wilde en dat hij (omdat hij het zo warm had en steeds zuchtte en pufte) dan in het bos kon gaan wandelen. En dat deed hij zeer zeker! Dus ik ging naar de verjaardag en hij in het bos wandelen. Ooo wat was ik blij dat ik ff van hem af was. Daarna ging ik hem weer ophalen. Ik had via vakantieveilingen Dr. Fish en daar zouden we heen gaan. We konden een half uurtje naar huis en dan gaan. Hij wilde douchen maar hadden we geen tijd voor, zegt hij ook net 2 min. voordat we moesten gaan. Dus hij zei:"O dan gaan we straks terug voordat we gaan eten en dan kan ik douchen". Ik vertelde hem dat ik daar te moe voor was om op en neer te gaan. Hij boos en pakte schone kleding mee. Bij Dr. Fish zat hij ook te zeuren omdat de visjes niet aan zijn voeten knabbelden, toen mocht hij ergens anders zitten. Afijn er stond een homo achter de bar en zei tegen mij: "leuke vent". Ik zei tegen hem:"Wil je hem hebben" en legde uit waarom haha...

Hij wilde wel langs de Rijn maar niet nu want was niks te doen. Ik zei dat alle terrasjes met dit weer vol zouden zitten. En hij bleef bewerken van niet! Nou we liepen er toch heen en hij vond het geweldig....pfff switch knop aan/uit...aan/uit...
We gingen eten op een terrasje en daar begon het ge-OH. Hij wilde bier bij het eten en ik nam al een wijntje. En hoe ik dat toch kon doen en belachelijk en ik moest dat wijntje maar terug brengen want was niet normaal hadden we een flesje kunnen nemen. Dus ik zei dat ik niet van plan was dat wijntje terug te geven en dat ik ervan baalde hoe hij deed. Meneer vroeg ook nog hoezo! Ik zei hem dat hij het dan leuk vond, dan deed ik het weer niet goed, dan was het dit, dan dat. Zegt hij doodleuk:"Nee hoor ik vind het allemaal leuk!"
Hoezo mindfuck spelen!
Na het eten liepen we naar de Korenmarkt. Ik op de hoge hakken en zegt die lange slungel dat ik niet zo hard moet lopen omdat het zo warm is! Nou ja zeg.
Op de Korenmarkt vond hij het te druk, dus we belandde bij $$ op het terras. Ik ga naar de wc en hij ook, komt hij terug en gaat met een lang gezicht zitten. Zeg ik:"We kunnen 3 dingen doen, hier blijven zitten, naar huis gaan of naar het plein gaan". Hij wilde blijven zitten tot half 11 tot mijn zusje en zwager kwamen en dan naar het plein. Ik whatsappte mijn zusje dat we bij $$ zaten en vertelde hem dat. Hij heel boos: "En dat heb ik niet gezegd en leer mij die mensen kennen als ze straks komen willen ze hier zitten en niet meer naar het plein". Ik: "Nu moet je ophouden want ik pak mijn tas en ik ga". Hij ging door en ik weer: "Nu moet je ophouden want ik pak mijn tas en ik ga"...Hij ging door en ik weer: "Nu moet je ophouden want ik pak mijn tas en ik ga"...ik stond op pakte mijn tas en liep weg en zei: "Ciao". Nou dat moet je natuurlijk niet doen bij een Italiaan. En hij er boos achteraan, wat ik wel niet dacht etc etc. Ik zei dat hij een arrogante klootzak was en hij: 'ik arrogant'? En zo gingen we door. Een groepje jongens stond langs de kant en die zeiden:"hello lady"....ik:"Hallo jongens". Die dachten natuurlijk dat ik Italiaanse was. Ik was woest, woest en nog bozer. En we gingen tegen elkaar in. Hij vertelde dat het allemaal grapjes waren en dat hij zo met zijn vrienden omging. Ik zei hem dat je zo niet met mensen omging en hij totaal geen respect toonde voor mij. Hij ging nog door en ik zei: "We gaan naar huis, je pakt je koffer en je zout maar op naar een hotel".  Ik dacht, ik moet kalm worden dus belde ik François op die me vroeg of hij moest komen. Ik vertelde hem dat mijn zusje en zwager zouden komen dus dat dat niet hoefde. Ik moest gewoon rustig worden! Pfffffffff.

Ok toen gingen we zitten en kwamen mijn zusje en zwager eraan. We zaten er en mijn zusje vond hem ook een arrogante bal. We gingen later naar huis en daar zei hij sorry.
Tja voor mij te laat maar goed. De volgende morgen zou ik hem naar Eindhoven brengen en we gingen ontbijten. Toen begon hij weer en toen zei ik:"Weet je wat ik zet je op de trein". Hij boos en zei: "Ja dat komt je zeker goed uit". Ik jazeker en anders betaal je de benzine maar. Ik was het zat! Boven vroeg hij of hij de armband nog mocht houden en ik zei dat ik niet haatdragend was en het een cadeau was. Toen hoorde ik hem later zeggen:"O heeft ze ook nog drop voor me gekocht, nou ja neem ik dat ook nog maar mee". Grrrrrrrrr

In de auto zei hij dat hij last van zijn hart had en het zo erg vond dat het zo gelopen was. Ik zei hem dat hij dat toch aan zichzelf te danken had. Dat vond hij ook en dat ik hem een goede les geleerd had. Ik vroeg hem waarom hij die les niet eerder geleerd had en hij vertelde dat de dames er meestal naar een aantal maanden achter kwamen dat hij zo deed maar ik al heel snel! En dat hij zo nooit aan een vrouw kwam...hehe meneer had het door. Hij was 3 uur te vroeg op het vliegveld en dat benoemde hij ook even. Ik zei hem ook dat hij zo gelukkig het vliegtuig niet zou missen.

Ik kreeg nog een whatsapp dat hij me bedankte en dat het wel een kort afscheid was op het vliegveld (ik had namelijk zijn hem afgezet, 3 kussen en ben gegaan) en dat hij van me hield...tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa klaar!!! Zoooooooo geen zin meer in!!!

Hier zit meneer arrogant ;)

 Claudio in Amsterdam