logotype

image1 image2 image3 image4 image5 image6 image7 image8 image9 image10 image11 image12 image13 image14 image15 image16 image17 image18 image19 image20 image21 image22 image23 image24 image25 image26 image27 image28 image29 image30

Visvoer & Kuifje

Ook even niet willen horen...

Kleine Nielsje wilde altijd graag de visjes voeren. Naast het acquarium hadden we ook een viskom omdat anders de gupjes opgegeten werden door de andere vissen. Niels vroeg aan Sem of hij de visjes mocht voeren. Sem: Ja dat mag je doen maar niet teveel er in he?. Niels: nee...hij pakt een hand vol voer en gooit het er zo in.
Sem boos en pakt de viskom om hem te gaan verschonen en loopt al mopperend naar de keuken. De kleine Niels (2 jaar ongeveer) loopt al pratend achter hem aan en blijft kletsen. Ineens zegt Sem: Nee ik wil je nu even niet horen.
Niels komt naar me toe en gaat voor me staan en zijn handjes allebei omhoog: Tante Puck, Sem wil me even niet horen.
Ik: Nee Niels dat is ook niet zo gek, ik zou je excuus maar even aanbieden aan Sem.
Niels: Ik denk dat hij dat nu ook even niet wil horen...
Ik moest lachen en hoorde Sem in de keuken ook keihard lachen....ok boze bui over!

Even op bed liggen...

Niels wilde toen even met mij op bed liggen om te praten. Zo gezegd zo gedaan, de kleine hummel en ik op bed liggen. En daar gaat het geklets verder. Zegt hij ineens: Tante Puck later als onze kinderen groot zijn.......en hij zegt nog iets maar dat kon ik niet horen dus ik zeg: Wat zei je Niels.
Hij: Dat weet ik ook niet meer, maar als het een jongetje is heeft het een kuifje!!!

Kuifje